1.9.2013

Takaisin sorvin ääreen

Tämä blogi on ollut hiljaa valitettavan pitkään. Aivan liian pitkään. Pahoitteluni lukijoille. En päässyt osallistumaan kaikkiin neuvottelukunnan kevätkauden kokouksiin, minkä lisäksi kärsin keväällä terveydellisistä ongelmista, mistä syystä blogikin jäi päivittämättä. Ja sitten tuli kesäkausi.

Mutta nyt on syksy virallisestikin alkanut, ja on aika palata sorvin ääreen. Neuvottelukunnan puolelta kevään viimeinen suuri juttu oli Seura- ja harrastuseläinten hyvinvoinnin neuvottelukunnan määritelmä eläinten hyvinvoinnille. Sitähän on väännetty pitkälti toista vuotta, mutta keväällä se lopulta saatiin kasaan. Lopputulos löytyy osoitteesta http://www.mmm.fi/attachments/elaimet/seura-_ja_harrastuselainten_hyvinvoinnin_neuvottelukunta/6HBwc3reF/SHEHVNKn_maaritelma_elainten_hyvinvoinnille.pdf.

Alussa on hieman määritelmiä, joita seuraa "lemmikin hyvinvoinnin temppeli". Temppeli, joka seisoo kolmen peruspilarin varassa. Jos yksikin näistä pilareista poistuu tai murenee liikaa, kokonaisuus romahtaa.
 


 


 
Neuvottelukunnan syyskauden ensimmäinen kokous on huomenna maanantaina. Ohjelmassa on mm. vastavalitun eläinsuojeluasiamiehen esittäytyminen. Hänestähän tulee myös neuvottelukunnan jäsen. Odotan mielenkiinnolla Sarin tapaamista ja tavoitteistansa kuulemista ihan henkilökohtaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti