1.10.2014

Kaikki loppuu aikanaan

Ensimmäisen Seura- ja harraste-eläinten hyvinvoinnin neuvottelukunnan toimikausi päättyi eilen, 30.9.2014. Kolmivuotiskausi oli hieno kokemus, joka opetti minulle paljon. Toivottavasti pääsen mukaan myös tuleviin toimikuntiin.

Tälle blogille kolmivuotiskausi ei valitettavasti ollut yhtä hyvä. Alussa kirjoittelin viestejä ahkerasti, ja niitä myös luettiin: lukijoita kävi kymmenistä satoihin. Mutta viime vuoden aikana kirjoitusinnostukseni laski muiden kiireiden takia. Ja sen mukana laski myös tekstien lukijoiden määrä. Vuoden 2014 aikana kirjoittamani tekstit keräsivät keskimäärin 11 lukijaa per teksti. Suosituimman luki 20 henkeä, osan lukijakunta jäi alle kymmeneen. Hiipuvat tilastot eivät onnistuneet innoittamaan minua kirjoittamaan entistä enempää, joten vähitellen blogi valitettavasti kuoli: tämän vuoden aikana en ole julkaissut ennen tätä ensimmäistäkään kirjoitusta.

Eläinsuojelulain kokonaisuudistus on edelleen työn alla, ja keskustelu eläinten hyvinvoinnista ja oikeuksista käy edelleen kuumana. Sitä vain käydään toisaalla. Kehoitan jokaista aiheesta kiinnostunutta seuraamaan Facebookissa esimerkiksi Eläinten hyvinvointikeskuksen päivityksi, ja käymään keskusteluja kaikissa oman eläinryhmänsä harrastajien käyttämissä medioissa. Aihe on tärkeä, enkä minäkään siitä puhumista lopeta. Mediat vain vaihtuvat.

Törmäillään siis jatkossakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti